U toku je prijavljivanje učesnika na Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji za kategoriju Realizovane inovacije. Početni nagradni fond iznosi 5 miiliona dinara. Finale će se održati 22. decembra, uz direktan prenos na RTS-u. Rok za prijavu – 5. maj 2021.godine.

Prijavljivanje na takmičenje

 Prijavljivanje učesnika se obavlja putem vebsajta takmičenja i podrazumeva popunjavanje prijavnog formulara. Pre prijavljivanja sugerišemo da se informišete o kalendaru i uslovima učešća.

  Aktivnosti ovogodišnjeg takmičenje biće grupisane u tri oblasti:

  • Tehnika – definisanje novosti, zaštita intelektualne svojine i kreativno rešavanje problema.
  • Tržište – izrada poslovnog modela, finansijske analize, osnivanje preduzeća i finansiranje inovacionih projekata.
  • Promocija – izrada vebsajta, blog i društvene mreže, vizuelni identitet itd.

 Obuke će se sprovoditi preko onlajn platforme. Učešće na treninzima je na dobrovoljnoj bazi, a u periodu od maja do decembra biće organizovano preko 20 različitih treninga.

 Najbolji timovi mogu računati na mentorsku podršku najvećih eksperata i najuspešnijih domaćih menadžera.

Organizatori takmičenja su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Tehnološko-Metalurški fakultet u Beogradu i Privredna komora Srbije, dok medijsku podršku obezbeđuje RTS. Podršku ovogodišnjem Takmičenju, pored brojnih medijskih kuća, pružili i Zavod za intelektualnu svojinu i Fond za inovacionu delatnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.