Početkom maja imamo još jedan sajam koji pored sajma u Hanoveru, isto ne bi trebali da propustite. Reč je o sajmu metalnih pakovanja METPACK 2017, koji se takođe održava u Nemačkoj. Celokupna svetska paleta proizvoda i usluga iz branše metalnog pakovanja biće u centru pažnje na ovom sajmu koji se održava u Essenu.

 Kao najvažniji sajam iz ove branše, METPACK 2017 će, u periodu od 02. do 06. maja 2017. godine, predstaviti svim zainteresovanima opširan pregled tržišta o aktuelnom razvoju, inovacijama i poboljšanjima proizvoda.

 Međunarodni karakter i visok kvalitet posetilaca čine METPACK mestom okupljanja svetskog nivoa, na kome se stvaraju ili produbljuju važni kontakti i sklapaju uspešni poslovi. Sajam omogućuje da razgovarate sa ekspertima, razmenite informacije i pronađite rešenja za vaše individualne potrebe.

 Termin sajma METPACK 2017 je, ponovo svesno biran, da se vremenski proklapa sa sajmom „Interpack“ u Dizeldorfu. Tako ćete imati mogućnost da istovremeno posetite obe manifestacije i dva prelepa grada u Nemačkoj.

 Poseban servis za sve posetioce (METPACK i INTERPACK) biće uspostavljen besplatan „Shuttle Service“ između obe manifestacije.

 Sajam otvara velike mogućnosti za što bolji plasman i podiže kvalitet vaših proizvoda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.