naslovna_vesti_national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_senzori_automatika.rs.jpg
naslovna_vesti_national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_senzori_automatika.rs.jpgU Beogradu se 23. septembra održava automobilski simpoziju u organizaciji National Instruments -a. Na simpozijumu će biti više reči o elektronskim upravljačkim jedinicama, GPS i multimedijalnim sistemima, aktivnom upravljanju i oslanjanju kod savremenih automobila, kao i o vozilima na alternativni pogon. Simpozijum će biti održan u "Best Western" hotelu sa početkom u 9 časova i potpuno je besplatan.
 
 

 
  Inženjeri u automobilskoj industriji su suočeni sa kritičnim razvojem i izazovima testiranja, jer broj elektronskih komponenti nastavlja da raste. Automobili visoke klase se prave sa više od 3000 delova koji obavljaju visoko specijalizovane funkcije i sadrže do 80 različitih elektronskih jedinica za upravljanje sofisticiranim aktivnim podsistemima. Ovo ne obuhvata samo motorne i upravljačke komponente u kočionom sistemu kod kontrole stabilnosti i trakcije, nego i brojne druge uređaje kao što su infracrvene kamere, radio i GPS prijemnici. Korišćenje tradicionalnih alata sa ograničenom funkcionalnošću za dizajniranje i testiranje postaje sve komplikovanije, pa naučnici i inženjeri nastavljaju potragu za otvorenijim i fleksibilnijim rešenjima.
   National Instruments obezbeđuje napredne platforme za upravljanje i testiranje koje omogućavaju brzu izradu dizajna, prototipa i  implementaciju novih tehnologija. Ove platforme su korišćene u mnogim aplikacijama za razvoj i unapređenje automobilskih komponenti i njihovih proizvodnih procesa, što je dovelo do značajnog smanjenja vremena izlaska proizvoda na tržište.

   Ovim Automobilskim simpozijumom, National Instruments će biti domaćin ekspertskog foruma za razmenu informacija o najnovijim tehnologijama i proizvodima vezanim za dizajniranje, izradu prototipova i testiranje automobilskih delova.

   Manifestaciju će činiti prezentacije o osnovnim i naprednim temama merenja i kontrolnih tehnologija koje će prezentovati tehnički stručnjaci firme National Instruments, kao i studije i korisnička rešenja koje će predstaviti integrator partneri i stručnjaci iz industrije i nauke. Za vreme pauze, učesnici će moći da posetite izložbu i ostvare kontakte sa kolegama i stručnjacima iz industrije. 

 
  Ukoliko želite da prisustvujete ovom seminaru, molimo Vas da se registrujete (pošaljite email na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa sledećim podacima – ime i prezime, firma, adresa, e-mail adresa i broj telefona).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.