vesti nslovna sajam novi sad solarna energija obnovljivi izvori desavanja automatika.rs 2
vesti nslovna sajam novi sad solarna energija obnovljivi izvori desavanja automatika.rs 2U Novom Sadu je danas počeo prvi međunarodni sajam za solarnu energije i obnovljive izvore pod nazivom “B2B sajam solar i therm Srbija 2012”. Sajam se održava u Master hali Novosadskog sajma i traje od 4. do 6.aprila 2012.godine, Posetioci sajma moći će da posete i stručni forum, sa velikim brojem predavanja o solarnoj i obnovljivim izvorima energije.

sajam novi sad solarna energija obnovljivi izvori desavanja automatika.rs 2

 Posetioci sajma, mogu da se upoznaju sa potencijalom primene sunčeve energije i metodama ekonomične potrošnje energije uz primenu termoizolacije, kao i sa modernim sistemima grejanja i klimatizacije. Na tom jedinom specijalizovanom sajmu te vrste u regionu predstaviće se 38 preduzeća, odnosno 22 izlagača iz 11 zemalja, između ostalih iz Srbije, Slovenije, Austrije, Nemačke i drugih zemalja.

 Sajam je zamišljen kao mesto dinamične razmene ideja i informacija i identifikovanja poslovnih mogućnosti, a sa ciljem povezivanja i partnerstva između kompanija u industriji obnovljivih izvora energije na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou, kao i prezentovanje građanima Srbije mogućnosti energetskih i finansijskih ušteda korišćenjem obnovljivih izvora energije.

 Tokom trajanja sajma posetioci će moći da prisustvuju brojnim predavanjima na temu obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, a u četvrtak 5. aprila održaće se stručni skup “Primena solarne energije”. Solar-stručna B2B sajamska priredba biće održana u Hali Master na Novosadskom sajmu, uz podršku grada Novog Sada, Pokrajinskskog sekretrijata za energetiku Vojvodine, Delegacije Nemačke privrede u Srbiji, Agencije za energetsku efikasnost Srbije, Ambasade Slovenije u Beogradu.

 Više informacija možete pronaći na www.icm.si .
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.