wago corporation logo automatika.rs
wago corporation logo automatika.rsWago Corporation-ov 750-658 I/O modul povezuje CAN uređaje u polju sa 750 Serijskim Wago I/O sistemom. CAN Gateway modul može da se koristi sa 750 serijama PLC-ova ili spojnica, obezbeđujući prolaz između CAN mreže i drugih fieldbus-eva poput Etherneta i Profibusa, usklađujući fleksibilnost fieldbus nezavisnih Wago I/O sistema.
 

WAGO Gateway Module IO automatika.rs

 Modul 750-658 podržava CAN Layer 2, što ga čini izuzetno fleksibilnim na nivou polja. Modul može biti integrisan u CANopen, SAE-J1939 ili DeviceNet mrežu pomoću funkcijskih blokova CoDeSys-a.
 
 CAN I/O modul nudi korisnicima fleksibilnost pružajući mogućnost za rad u jednom od tri režima: sniffer režim, transparentni režim ili mapirani režim.

  • Sniffer režim – modul vrši detaljnu analizu netaknute CAN magistrale kroz pasivno “njuškanje”.
  • Transparentni režim – 750-658 postaje aktivan CAN korisnik, sa mogućnošću slanja i primanja CAN signala.
  • Mapirani režim – modul je u stanju da generiše CAN signale direktno sa mape procesa, ili da selektivno kopira procesne vrednosti od primljenih telegrama u mapu ulaznih procesa.
 Sa GL mornaricom i UL508 sertifikatima, 750-658 može da se koristi za veliki broj potencijalnih aplikacija uključujući monitoring motora palube ili povezivanje na CANopen uređaje u vetroelektrani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.