automated test look 2014 national instrumnts automatika.rsNational Instruments je danas predstavio Automated Test Outlook 2014, ujedno predstavljajući i najnovije rezultate istraživanja u test i mernim tehnologijama i metodologijama. Inženjeri i menadžeri mogu koristiti ovaj izveštaj u primeni najnovijih strategija i najboljih praktičnih rešenja za optimizaciju bilo koje test organizacije.

 Automated Test Outlook 2014 istražuje sledeće:

  • Poslovna strategija: Organizaciona efikasnost

 Baza talentovanih test inženjera se smanjuje i test menadžeri moraju da poboljšaju organizacionu efikasnost kroz pažljivije zapošljavanje, kvalitetnije poslovno prilagođavanje novih kadrova i kroz povišena ulaganja u obučavanje zarad obezbeđivanja optimalno odabrane i obučene test organizacije.

  • Arhitektura: Rukovođeni sistemi za testiranje

Nove tehnologije osavremenjuju test opremu novim funkcionalnostima, čime olakšavaju test menadžerima da prate stanje svojih test sistema, smanje troškove i im maksimizuju dugovečnost.

  • Računanje: Računarstvo u oblaku za test sisteme

 Tradicionalni test sistemi ne pružaju idealnu ravnotežu imeđu performansi i troškova, kao ni mogućnost skaliranja sistema na osnovu zahteva konkretnog proizvoda i time direktno ograničavaju profitabilnost. Slično kao u IT industriji, računarstvo u oblaku (cloud computing) primenjeno na automatizovan test može da ublaži ove izazove.

  • Softver: Skalabilne arhitekture softvera za test

 Pritisak da se test sistemi brže isporučuju, uz upotrebu manje resursa, menja softverske strategije – od krutih, nefleksibilnih rešenja u korist softverski definisanih platformi, kako bi se postigla maksimalna dugovečnost i skalabilnost tokom životnog veka proizvoda kao i pri razvoju novih proizvoda.

  • I/O : Redefinisanje pojma senzora

 Broj senzora u proizvodnji je značajno povećan, a time i izazov za test menadžere da održe korak sa novim tehnologijama i prilagode se rastućim potrebama. Test menadžerima trebaju agilna test rešenja koja mogu da se prilagode jednako brzo kao što se menja proizvod koji testiraju.

 Automated Test Outlook 2014 je zasnovan na akademskom i industrijskom istraživanju, korisničkim forumima i anketama, poslovnoj inteligenciji i komentarima naših korisnika.

National Instruments, NI i ni.com su National Instruments zaštitni znaci. Ostali nazivi proizvoda i firmi koji su navedeni su žigovi ili robne marke njihovih kompanija.


National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.

labview ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg
Kosovelova ulica 15,

3000 Celje, Slovenija

Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail:    ni.serbia@ni.com
Web: serbia.ni.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.