Počeo jedan od vodećih sajmova tehnike na svetu – Hannover Messe 2019

Vodeći svetski sajam industrijske tehnologije, sajam u Hanoveru, Nemačka  – Hannover Messe 2019 i ove godine se može pohvaliti uspehom po broju izlagača, događaja i velikom broju posetioca. Ove godine imaćete priliku da vidite još veći broj izlagača, koje ce premašiti 6500, dok je prošle godine bilo prisutno oko 5000. Svi oni dolaze iz 75 zemalja, očekivani broj posetioca premašiće ove godine 220 hiljade, dok će posetioci imati priliku da odslušaju više od 200 predavača, izlagača i drugih, kao i da učestvuju na više od 1400 događaja. A ono što svakako predstavlja fascinantan podatak je mogućnost da se ostvari više od 6.5 miliona poslovnih kontakata.

Ključne teme ovogodišnjeg sajma su:

  • Industrijska automatizacija
  • 5G
  • Pametne mreže
  • Industija 4.0
  • Energetika
  • Industrijska oprema
  • Kolaborativna robotika
  • Mašinsko učenje
  • Logistika 4.0

 Ovogodišnji partner sajma je Švedska i njegovi izlagači će se baviti temama od ključnog značaja za kompanije koje učestvuju i prikazuju svoju naciju kao inovativnog i otvorenog partnera. Švedska je mala zemlja, ali lider u pametnoj industriji. Proizvodni klasteri u okviru kompleksnih i raznovrsnih industrija, kao što su automobilska industrija, vazduhoplovstvo i odbrana, mašine i oprema nauke o životu, hemija, ukorenjeni su i rasli ovde.  Nemojte propustiti da podsetite švedski paviljon gde možete saznati više o, mreži ili partneru sa švedskim kompanijama u Investicionoj laboratoriji i Start-up Lab-u. Upoznajte kompanije za diskusiju i ko-kreiranje u laboratoriji za inovacije. I iskusite moć saradnje kroz 13 projekata koji menjaju industriju. Slušajte priče o uzbudljivim projektima i saradnji na Inspirational i Co-Lab štandovima. I na kraju, posetite Švedsku Cold-Lab, najhladnije mesto u Hanoveru.

 Hannover Messe počinje 01.-05.aprila 2019.godine a ovo su samo neke od najzanimljivijih stvari koje možete pronaći na sajmu u Hanoveru. Ukoliko planirate da posetite neki od svetskih sajmova tehnike ove godine ovo je odlična prilika za početak.

 Tokom sajma biće i LIVE prenosa pa možete to pratiti OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.