lr-t ws 75381 lineup 14LR-T serija reflektujućih senzora kompanije „Keyence“ predstavlja besprekornu fuziju inovativne tehnologije i robustne funkcionalnosti. TOF – „Time of flight“ metod detekcije kao i integrisano kolo razvijeno od strane iste kompanije obezbeđuje ovom senzoru kontinualno stabilnu detekciju u svim vrstama aplikacija.

keyence_laser_automatika.rs Potencijalni ograničavajući faktori stabilnoj detekciji kao što su: različiti tipovi površina, boje površina, osvetljenost ambijenta, magla, prekomerna prašina na detekcionoj površini ne utiču na stabilnost detekcije ovog senzora što omogućava njegovu upotrebu u širokom spektru aplikacija i u bilo kom okruženju. Takođe je veoma izdržljiv i lak za podešavanje i korišćenje. Podešavanje se vrši jednostano na postojećem displeju na kome se mogu očitati i podesiti sve bitne veličine, izvršiti kalibracija i ostale operacije. Intuitivni meni omogućava lako i brzo kretanje kroz funkcije i podešavanja. Svetlo indikatora koje pokazuje status senzora je dovoljno veliko i jako da se može videti iz velike daljine i različitih uglova posmatranja.

Kompaktno i izdržljivo metalno kućište ovog uređaja izrađeno je u IP65/IP67 zaštiti, što omogućava pranje uređaja, kao i rad u različitim industrijskim uslovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.