vesti_senzori_onset_logo_automatika.rs.gif
vesti_senzori_onset_logo_automatika.rs.gifOnset je najavio HOBO ZW Series, familiju bežičnih čvorova podataka  za centralizovano praćenje korišćenja energije i ekoloških uslova u zgradama. Wireless čvorovi mogu meriti temperaturu, relativnu vlažnost, kilovat-sate, CO2, AC napon, ampere, pritisak, kao i niz drugih parametara.
 
 
 

vesti_senzori_hobo_zw_data_nodes_by_onset_automatika.rs.jpg
 
  HOBO ZW Series čvorovi podataka smanjuju troškove i složenost prikupljanja podataka merenjem, snimanjem i prenosom real-time korišćenja energije i okolnih podataka iz mnoštva izvora do centralnog PC-a. Za razliku od tradicionalne eksploatacije podataka, HOBO čvorovi podataka rade zajedno u samoizlečivoj bežičnoj mreži za prenos podataka logger-a do PC-a u redovnim intervalima. Ovo eliminiše potrebu da se troši vreme na preuzimanje prikupljenih podataka iz pojedinačnih logger-a podataka razmeštenih po celom objektu.
 
  Jednostavni za instalaciju u svakom objektu, HOBO čvorovi podataka sprežu moć samoizlečive MESH mrežne tehnologije. Ovo osigurava da se podaci automatski preusmeravaju nazad na PC računar, bez ručne intervencije, dok je postavljanje  mreže senzora brzo i jednostavno.  
 
   Propratni HOBOware  Pro 3.0 softver omogućava korisnicima brzo i jednostavno konfigurisanje mreža čvorova podataka, prikaz real-time energije i okolnih podataka, i postavljanje alarma za sve senzore na mreži. Alarmna obaveštenja se mogu poslati preko tekstualne poruke na mobilni telefon i/ili e-mailom na PC. Softver takođe omogućava Network Map karakteristiku koja obezbeđuje brz pogled na mrežu, kao i eksport podataka u Microsoft Excel i druge programe za tabelarne proračune sa samo jednim klikom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.