Ostavili ste automobil na velikom parkingu i ne možete da se setite gde ste tačno parkirali? Dešava se i najboljima! Umesto da besciljno lutate parkingom, u potrazi za vašim vozilom, biće dovoljno da jednim klikom na dugme rešite ovaj problem. Kada kliknete dugme na uređaju za praćenje, upaliće se farovi od vašeg automobila. Razni uređaji koji su do sada bili kreirani da služe u ove svrhe su bili veoma skupi i nepraktični.

 Odlična vest za sve nas je, što neki od najvećih problema sa kojima se susrećemo svakodnevno, polako počinju da nestaju, zahvaljujući razvitku novih tehnologija. Pa da krenemo od automobila. Ukoliko ste jedni od onih, kojima ovo predstavlja problem, evo kako ga rešava jedna aplikacija i gedžet.

Šta je to?

 Zove se ”TrackR” i veličine je dugmeta i napravio je pravu revoluciju kada je u pitanju praćenje stvari koje su nam važne.

Kako radi TrackR?

 Veoma jednostavno! Sve što je potrebno da u uređaj stavite malu bateriju, preuzmete besplatnu aplikaciju na vaš iPhone ili Android, povežete uređaj sa vašim telefonom i postavite TrackR na bilo koji predmet, za koju uvek želite da znate tačno gde je. Za manje od pet minuta, sve je spremno za korišćenje. Dovoljno je mali da možete da ga sakrijete u vaš automobil, ključeve, novčanik, laptop, iPad… Takođe je veoma praktičan kada putujete avionom. Putovanja su iovako dovoljno stresna, a kako ne biste morali da razmišljate o vašem prtljagu, jednostavno postavite ovaj uređaj na vaš prtljag, i znaćete uvek gde se nalazi.

 Ne trebate da se libite ni da ga postavite u ogrlice vaših kućnih ljubimaca, obzirom da su bezopasni po životinje. Uređaj je lepljiv sa obe strane, pa ga je veoma lako postaviti gde god poželite.

 Verovatno vas zanima, kako se kreću cene ovog uređaja. Verovali ili ne, prosečna cena je svega oko 29$, što je veoma pristupačno i povoljno. Mogućnosti su zaista velike. Lep je osećaj, kada samo pomislimo na to, da sve što zagubimo, možemo pronaći, ukoliko imamo TrackR!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.