Kuvajte kao velemajstor – Neka Google Home bude vaš tajni sastojak!

 Za neke od nas, skuvati jelo a da ono ne zagori, može već biti dovoljno težak zadatak. Ukoliko niste graciozni TV kuvar, vaša omiljena knjiga sa receptima može završiti u kanti za smeće.

 Međutim, šta ako biste mogli da slušate recept i vašu omiljenu muziku preko zvučnika u isto vreme? Kako bismo vam pomogli da unapredite svoje kulinarske veštine, predstavićemo vam mogućnost da kuvate uz Google asistenta i Google Home zvučnike.

 Pametni Google Home uređaj omogućiće vam da postanete pravi ”šef” a kako i ne kad sadrži više od pet miliona recepata i instrukcija pomoći će vam da napravite najbolja jela i zablistate u vašoj kuhinji. Ovaj uređaj korisnicima daje uputstva korak po korak, tako da i oni koji nisu vešti u kuhinji, moći će napraviti bilo koje jelo.

 Svega pet koraka vas deli od idealnog jela:

Korak 1

Izaberite recept! Uz pomoć Google asistenta potrebno je da odaberete željeni recept za jelo koje želite da napravite.

Korak 2

Kako biste počeli sa kuvanjem, zvučniku možete dati glasovnu naredbu “Ok Google, počni da kuvaš” ili “Ok Google, čitaj recept”.

Korak 3

Prikupite sve sastojke i već ste na pola puta!

Korak 4

Ukoliko ste propustili neki korak ili niste dobro razumeli, samo izgovorite glasovnu naredbu Google asistentu da vam ponovi recept ili određeni deo i sigurni ste da će svi koraci biti pređeni! Takođe, uz Google Home, dok kuvate, možete da slušate omiljenu muziku, postavite i tajmer kako vam jela ne bi zagorela…

Korak 5

Uživajte u vašem obroku! Prijatno!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.