Nedavno su počele da kruže glasine o tome da kompanija ”Apple” radi na kreiranju električnog automobila, a ovo je neki grafički prikaz kako bi taj automobil mogao da izgleda. Kompanija ”Apple” definitivno ima mogućnosti za proizvodnju takvog vozila, ali vreme će pokazati da li su ove glasine istinite ili ne. Ovaj električni automobil bi se definitivno uklopio u Apple-ov imidž.

 Ceo koncept baziran je na futurističkom izgledu, elegantni enterijer, veliki navigacioni displeji i naravno iPad koji je montiran na sredini. Možemo samo da pretpostavimo koliko će ovaj Apple automobil biti fokusiran na multimedije. Postoji i ideja o tome da će auto posedovati autonomnu mogućnost vožnje sa raznim ugrađenim aplikacijama. Neke zamišljenje specifikacije uključuju:

  • 250 konjskih snaga
  • 400 Nm obrtnog momenta
  • Punjenje baterije na 4 sata
  • Brzina do 310 milja
  • 3 boje

 Analitičari veruju da bi ovakav automobil mogao da se nađe u prodaji do 2020. godine. Uzimajući u obzir da kompanija ”Apple” nema nikakvog iskustva u proizvodnji automobila, pretpostavlja se da će ostvariti saradnju sa kompanijom ”Tesla” ili nekom drugom kompanijom iz auto industrije.

 Šta mislite, kako bi se ovaj automobil mogao zvati? Možda, iCar?

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.