logo_yokogawa_vesti_upravljnje_procesima_elektrane_sistem_kontrole_automatika.rs.jpg
logo_yokogawa_vesti_upravljnje_procesima_elektrane_sistem_kontrole_automatika.rs.jpgNovi uređaj iz kompanije Yokogawa: DXAdvanced Touch predstavlja uređaj za akviziciju podataka i monitorsku stanicu koji obezbeđuje efikasniji način za pozicioniranje na ekranu i normalan režim rada uređaja i to bez degradacije kvaliteta i jasnoće prikaza. Opremljen novim operaterskim interfejsom, sa ekranom osetljivim na dodir, Yokogawa DXAdvanced Touch predstavlja novu seriju moćnih DXAdvanced R4 uređaja za akviziciju podataka i monitorskih stanica.
 

 
dxadvanced_touch_yokogawa_upravljanje_procesima_vesti_automatika.rs.jpg  Operater može sa lakoćom ući u bilo koju komandnu datoteku ili tekstualnu poruku preko full-screen touch tastature, i lako pristupiti podacima o istoriji događaja u sistemu sa funkcijom pretraživanja kalendara. Za biotehnologiju, farmaciju, prehrambenu industriju i industriju pića, napredna bezbednosna opcija pruža potpunu usklađenost sa FDA regulativom 21 CFR Part 11. Ekran sa prilagođenom podrškom i alarm indikator koji koristi ISA redosled su takođe uključeni, što DXAdvanced Touch čini inteligentnim indikatorom sistema sa prikazom podataka i snimanjem funkcija.
 
   Dva modela su dostupna: DX1000T sa 2-12 univerzalnih ulaza i 5,5-inčnim kolor displejom i veći DX2000T sa 4-48 univerzalnih ulaza i 10,4-inčnim desplejom u boji. DXAdvanced Touch se može povezati sa PLC i drugim uređajima namenjenim upravljanju, kao što su izvori podataka itd. Modbus RTU i TCP, EtherNet/IP i Profibus DP protokoli omogućavaju priključivanje na upravljačku mrežu. Do 300 opcionih eksternih I/O ulaza može biti dovedeno u DX2000T i na taj način se izgraditi veliki sistem za snimanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.