naslovna_vesti_takmicenje_najbolja_tehnoloska_inovacija_srbija_2011_desavanja_automatika.rs.jpg

naslovna_vesti_takmicenje_najbolja_tehnoloska_inovacija_srbija_2011_desavanja_automatika.rs.jpg

Sedmu godinu za redom održava se Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju, čiji je cilj promovisanje inovativnosti i preduzetništva, kao i pomoć potencijalnim i postojećim „high-tech“ preduzetnicima koji su spremni i sposobni da sopstvene ideje i invencije pripreme za izlazak na tržište. Početni nagradni fond za ovogodišnje takmičenje iznosi 6.000.000 dinara.
 
 

 

  Jedini uslov za potencijalne takmičare je da imaju ili inovaciju koja je završena ili bar inovativnu ideju i da okupe tim od najmanje 3 člana.
 
 _vesti_takmicenje_najbolja_tehnoloska_inovacija_srbija_2011_desavanja_automatika.rs.jpg  Učešće na Takmičenju, osim mogućnosti dobijanja novčanih nagrada, svim takmičarima obezbeđuje i stručnu pomoć u vidu besplatne edukacije kroz treninge i konsalting, kao i medijsku promociju.
 
 Prijavljivanje takmičara se vrši isključivo putem websajta Takmičenja, koji je na  adresi www.inovacija.org, a rok za prijavu inovacija је 18. jul 2011. godine. Na takmičenju mogu osim inovatora iz Srbije, učestvovati i inovatori iz Republike Srpske.
 
  Takmičenje će se odvijati u dve kategorije: Realizovane inovacije i Inovativne ideje.
 
  Svi prijavljeni timovi, odnosno njihove ideje i inovacije prolaze nekoliko eliminatornih recenzentskih krugova, a finale takmičenja sa šest najbolje plasiranih timova po oceni recenzenata, biće, održano u drugoj polovini decembra u direktnom prenosu iz studija RTS.
 
  Organizator takmičenja je Ministarstvo prosvete i nauke uz podršku Privredne komore Srbije, Fakulteta Tehničkih Nauka u Novom Sadu, medijsku podršku RTS-a i saradnju Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Republike Srbije.
 
  Više detalja o takmičenju, svi zainteresovani mogu pronaći na adresi www.inovacija.org .

  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.