mettler_toledo_logo_automatika.rs.jpgInpro 6970i  je optički senzor kiseonika kompanije Mettler Toledo koji, obezbeđujući da se kiseonik održava na minimumu tokom procesa proizvodnje piva, pomaže da se poboljša kvalitet, ukus i rok trajanja piva. Zasnovan na tehnologiji fluorescentnog gašenja, Mettler Toledo tvrdi da Inpro 6970i kombinuje visoke performanse merenja sa funkcionalnošću Intelligent Sensor Management (ISM).

   Prema kompaniji, optički senzori kiseonika nude mnoge prednosti u odnosu na amperometrične senzore: ovo uključuje smanjeno i lakše održavanje i dugoročnu stabilnost, što rezultira smanjenim troškovima vlasništva. Samo potrošni materijal, Optocap, zahteva da ima duži vek trajanja od amperometričnih tela i dizajniran je tako da ga je lako zameniti u roku od nekoliko minuta. Nema polarizacije ili rukovanja tečnošću i kada je senzor kalibrisan, spreman je za upotrebu.

ISM tehnologija pojednostavljuje planiranje održavanja i dokumentovanje svih podataka senzora. Dijagnostički alati kontinuirano prate kvalitet očitavanja elementa i svih senzorskih komponenti. Rani znaci starenja senzora ili kvvesti_senzori_inpro_6970i_optical_sensor_mettler_toledo_automatika.rs.jpg.jpegara se odmah prikazuju korisniku. Senzorski utikač i sposobnost merenja omogućavaju da bude povezan na M400 predajnik, a svi podaci, uključujući kalibraciju i informaciju o istoriji senzora, kao što su naprezanja kojima je senzor  izložen, broj CIP ciklusa i još mnogo toga, se prenose na predajnik. Sistem postaje spreman za upotrebu u roku od nekoliko sekundi i bez komplikovane konfiguracije na mestu upotrebe. Prema Mettler Toledo-u, neke od najvećih pivara na svetu su već uvele Inpro 6970i  kao novi standard za sve male ppb (parts per billion) primene  u svojim procesima proizvodnje piva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.