ipses-weio box automatika.rs
ipses-weio box automatika.rsWEB-IO je sistem za digitalni I/O menadžment dostupan u box verziji (pogodan za DIN šinsko fiksiranje) i u board verziji sa standardnim evropskim formatom kartice. Omogućava upravljanje sa šesnaest optički spregnutih ulaza i izlaza. Ima Ethernet interfejs i opremljen je WEBom, telnetom, SNMP serverima i SMTP klijentom.
 
 

 Web server omogućava da se povežete i upravljate sistemom koristeći bilo koji web pretraživač (tj. Internet Explorer ili Firefox), bez potrebe da instalirate softver na vašem računaru. Osim toga, sistem se može direktno povezati na svič ili na ruter tako da bude dostupan sa bilo kog računara u mreži. Takođe je moguće da se razvije prilagođeni softver upravljan od stane telnet servisa ili SNMP klijenta. SMTP klijent podržava slanje email upozorenja na osnovu promene događaja ulaznog statusa.
 
ipses-weio box 16in automatika.rs

 WEB-IO se može direktno povezati sa PLCom, sa ulaznim uređajima od operatera i sa drugim I/O sistemima. Na zahtev, sistem može biti opremljen sa integrisanim senzorom temperature koji omogućava praćenje temperature u realnom vremenu oko modula regulatora napona. Poseduje demo softver za Windows okruženje, zasnovan na telnet servisu.

 Može se udružiti sa IPSES modulom za proširenje releja-IO T, pretvarajući TTL tipove ili kontakta oslobođene otvorenog kolektora tipove izlaza u 16-to relejne izlaze sa NO i NC kontaktom.

 WEB-IO je sistem iz porodice IPSES uređaja za upravljanje digitalnim i/ili analognim ulazima i izlazima sa USB, Ethernet, WiFi, CAN ili RS232 interfejsom. Na zahtev, IPSES razvija potpuno prilagođene I/O kartice i softver za upravljanje na osnovu specifikacija klijenata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.