vesti sajam tehnike beograd desavanja automatika.rs
vesti sajam tehnike beograd desavanja automatika.rsMeđunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, jedna od najprestižnijih manifestacija u regionu, održaće se po 56. put u halama Beogradskog sajma. Od 14. do 18. maja predstaviće se više 650 izlagača, od kojih je 98 iz inostranstva, koji će promovisati savremene tehnologije iz oblasti automatike, robotike, bežične komunikacije, elektroenergetike, elektronike, rasvete i procesne tehnike. Prvi sajam je održan još davne 1957.godine, a svake godine sajam poseti više od 100 hiljada posetioca.
 

sajam tehnike beograd desavanje automatika.rs U okviru stručnog pratećeg programa biće promovisani brojni stručni projekti, što samu manifestaciju čini još prestižnijom u svetu nauke. Na ovogodišnjem Sajmu tehnike privrednici će predstaviti oko 170 tehnoloških noviteta, a najuspešniji će biti nagrađeni. Nagrade se dodeljuju najuspešnijim izlagačima po oceni stručnog žirija za nove proizvode i tehničko – tehnološka rešenja u svim robnim grupama.
  • Velika nagrada Sajma tehnike “KORAK U BUDUĆNOST”,
  • Posebna priznanja “KORAK U BUDUĆNOST”.
 Ceremonija svečanog otvaranja održaće se u 11 časova u hali 1 Beogradskog sajma. Radno vreme Sajma tehnike je od 10 do 18 časova. Štandovi će se nalaziti u Hali 1, Hali 2, Hali 3, Hali 3A, Hali 1A, Hali 4. U odnosu na prošlu godinu organizatori sajma su smanjili cene ulaznica, pa sad pojedinačne ulaznice koštaju 400 dinara, a ulaznice za grupne posete su 250 dinara. Cena parkinga je 100 dinara po satu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.