invensys becoming schneider electric invensys automatizavija upravljanje procesima autmatika.rs
invensys becoming schneider electric invensys automatizavija upravljanje procesima autmatika.rsKao što je i bilo najavljeno pre par maseci da su počeli pregovori oko akvizicije kompanije Invesys od strane Schneider Electric-a, početkom meseca došlo je i do konačnog dogovora. Ovom akvizicijom dva lidera na polju industrijske kontrole udružuju svoje snage i kreiraju globalnu, inovativnu, tehnološki naprednu kompaniju sa snažnom pozicijom na tržištima industrijske kontrole i upravljanja energijom.

 ”Ovo je prilika da tehnologije, inovacije i razvoj kompanija Schneider Electric i Invensys budu udružene i omogućiće razvoj novih sistema, aplikacija i tehnologija, ojačaće našu ponudu hardvera, softvera i usluga, i uvećaće  vrednost koju nudimo našim klijentima”, najavljuju iz Schneider Electric-a.

schneider electric invensys automatizavija upravljanje procesima autmatika.rs

 Ovom akviyicijom došlo je do formiranja globalnog lidera u industrijskoj automatizaciji sa uvećanom geografskom pokrivenošću na globalnom nivou. Na ovaj način učvrstilće se pozicija u Severnoj Americi i tržištima u razvoju. Očekuje se da će sada kombinovani portfolio proizvoda i usluga, podržan od strane dva prepoznatljiva brenda ojačati poziciju na tržištu i ubrzati rast u svim regionima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.