Informatički entuzijasti i svi zaljubljenici u veštačku inteligenciju i blokčejn tehnologije:

 Pozivamo Vas da prisustvujete na događaju koji realizuje Matematički institut SANU u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu i Regionalnom komorom Južnobačkog upravnog okruga.

 Projekat AI4TrustBC je finansiran od strane Fonda za nauku Republike Srbije, u okviru programa za razvoj projekata iz oblasti veštačke inteligencije.

 U periodu od godinu i po dana razvijeni su metodološki pristupi problemima vezanim za implementaciju i sigurnost u blokčejn sistemima.

 Istraživači koji čine tim su među vodećim stručnjacima u oblastima kriptologije, matematike i računarstva i kroz ovaj projekat su svakako pomerili dosadašnje granice i doneli mnoge novine iz oblasti blokčejna.

 Tim povodom vas pozivamo na OpenDays događaj koji organizujemo 20.05.2022. u Novom Sadu (Svečana sala, Fakulteta tehničkih nauka, Trg Dositeja Obradovića 6, nastavni blok, prizemlje) od 12-14 časova.

 Zbog ograničenog broja posetilaca, molimo vas da svoje prisustvo potvrdite na mejl: biljanasanu1003@turing.mi.sanu.ac.rs zaključno sa 18.05.2022.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.