Novi 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, ove godine se održava u periodu od od 24. do 27.maja 2022. godine. Ovaj regionalni sajamski lider ali i reprezent globalne sajamske industrije u svim oblastima tehnike i tehničko-tehnoloških inovacija treba da još jedanput potvrdi i utvrdi visok rejting i ugled koji uživa.

 Biće to još jedna prilika da se povežu i promovišu proizvođači, konstruktori, inovatori, start up i job shop preduzeća, trgovci, distributeri, udruženja i zastupnici vodećih svetskih kompanija u industriji – u najvećoj pametnoj fabrici, sa jedinstvenim poslovnim ambijentom. Svi oni će imati privilegiju da na jednom mestu ponude, ali i obaveste se o aktuelnim tehničko-tehnološkim inovacijama i rešenjima, da predstave industrijske potencijale, razmene iskustva, mogućnosti za nova ulaganja i poslovna umrežavanja.

 Već prema preliminarnim najavama, ali i iskustvu sa prethodnog sajma, za očekivati je da se na sajmu predstavi čak 1000 izlagača, od kojih najmanje 300 inostranih, različitih profila i dometa, iz tridesetak zemalja.

 Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najstarija i najprestižnija tehnološka specijalizovana manifestacija u ovom delu Evrope. Prvi put organizovan 1937. godine, svedok je istorije i zamajac razvoja – iz njega su se razvili skoro svi veliki sajmovi. Član je Međunarodne unije sajmova (UFI, Pariz) od 1957. godine.

 Međunarodni sajam tehnike predstavlja važan pokretač privrednog razvoja i ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu.

 Era integrisane industrije je počela, proizvodni pogoni se konvertuju u moderne pametne fabrike, primenjuju se tehnička rešenja za inteligentne, digitalno kontrolisane energetske sisteme, sve više se ulaže u istraživanja i ljudski kapital. Sve što je do skora bila samo vizija, danas je realnost i svoju primenu pronalazi u „fabrikama budućnosti“ i industriji 4.0.

 Beogradski sajam tehnike je i dalje važno mesto poslovnih susreta i promocije novih tehnologija.

 Spisak do sada registrovanih izlagača možete pogledati OVDE.

 Radno vreme Sajma tehnike je od 10:00 – 18:00 časova od 24-27.maja 2022.godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.