TektronixTPI4000 automatika.rs
TektronixTPI4000 automatika.rsPredstavljena nova celokupna test platforma protokola koja omogućuje inženjerima da analiziraju, stimulišu, naprežu i okarakterišu velike brzine serijskih kanala do brzine od 10 Gb/s. Sa TPI4000 serijom protokol analizatora, korisnici mogu da koriste jedan instrument za obavljanje više test funkcija i da imaju uvid u različite protokole, kao što su Ethernet, Fibre Channel, Common Public Radio Interface (CPRI), kao i Serial Front Panel Data Port. Ovaj uređaj je izradila kompanija Tektronix Inc.

 Inženjeri koji rade sa ovim brzim serijskim protokolima treba da izvrše brojna testiranja, uključujući i test interoperabilnosti i kompatibilnosti, optimizaciju performansi i testiranje naprezanja. TPI4000 serija je dizajnirana da pruži jedan instrument koji može biti konfigurisan za obavljanje svakog od ovih zadataka.

 Ova serija se sastoji od dva modela. TPI4202 je portabl jedinica sa ugrađenim monitorom i tastaturom i podržava do 8 portova. TPI4208 je 4U raf-montažna jedinica koja podržava do 32 porta. Svaki model je visoko konfigurabilan sa opcijama da podržava različite brzine prenosa podataka, različite protokole, kao i različite aplikacije.

 Ključne karakteristike proizvoda uključuju:

  • Jedan instrument – više funkcija: Na jednoj hardverskoj platformi, TPI4000 se može konfigurisati od strane korisnika da bude bilo koja kombinacija protokol analizatora, generatora saobraćaja, testera naprezanja sistema, ili BER (bit error rate) testera. Ovo eliminiše potrebu da se kupuju odvojeni test alati za svaku od ovih funkcija.
  • Jedan instrument – više protokola: TPI4000 može da podrži bilo koju kombinaciju protokola istovremeno i može se rekonfigurisati od strane korisnika da podržava različite protokole. Višestruka podrška protokola omogućava korisnicima da reše probleme na nivou sistema, dok sposobnost rekonfiguracije TPI4000 za podršku različitim protokolima smanjuje ukupnu cenu testa.
  • Analiza protokola baza podataka: TPI4000 je jedini protokol analizator na tržištu izgrađen sa korisnički-promenljivom bazom podataka koji omogućava korisnicima da definišu upotrebu protokola koristeći opcioni alat Protocol Editor. Ovo je idealno za primene kao što su zaštita elektronike koja dodaje vlasnička i poverljiva proširenja postojećih protokola.

 Brzi serijski protokoli podržani od strane TPI4000 serije uključuju Fibre Channel (FICON, AS1760, ASM, FK-AE-1553, drugi), Ethernet (iSCSI, FCoE, TCP / IP, IPv6, iFCP, AFDKS, ARINC664, TTE,i drugi ), Serial Front Panel Data Port (Serial FPDP) ,Serial Attached SCSI (SAS), Serial ATA (SATA), Common Public Radio Interface (CPRI) i Serial RapidIO (SRIO).

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.