Robot koji priprema sladoled – Prepare&go!

 Kako biste Vi napravili savršen sladoled? Upoznajte prvog robota uz čiju pomoć možete brzo i lako napraviti sladoled po svom ukusu na zdrav, jeftin i prirodan način.

Suština projekta

 Robot za sladoled ”prepare&go!” zamišljen je kao potpuno automatizovan i robotizovan automat za pripremanje i prodaju sladoleda. Automat će u svojoj ponudi imati vrhunski sladoled pripremljen u aparatu po najvišim standardima obogaćen dodacima različitih ukusa, kako bi zadovoljio želje svakog korisnika, propraćen atraktivnim dizajnom i najmodernijom tehnologijom.

Koju potrebu ova inovacija rešava?

 Primenom moderne tehnologije kvalitet i usluga će biti na vrhunskom nivou, a po higijeni ćemo se značajno istaći svim sertifikatima za prehrambenu industriju. Robotom će se postići mnogo brža priprema sladoleda nego kod konkurenata zbog savremene tehnologije, koja će biti spremna da dvadeset sati dnevno tokom cele godine posluži vrhunski sladoled. Kreiranjem sladoleda preko aplikacije na telefonu vreme čekanja će se svesti na minimum, dok će cena isključivo biti formirana na osnovu vrste i broja dodataka koje korisnik odabere.

Šta vas je motivisalo da razvijete inovaciju?

 Vođeni željom da spojimo tehnologiju i ukusnu poslasticu. Došli smo na ideju da sladoled dovedemo do savršenstva i tako ”ukusnu tehnologiju” približimo ljudima. Primenom moderne tehnologije otklonićemo sve probleme vezane za pripremu sladoleda, čiji smo veliki ljubitelji. Napravićemo uređaj koji ne postoji na ovim prostorima i koji će biti simbol higijene, kvaliteta i usluge, jednom rečju ”prepare&go!”.

O inovatorima

 Osnivač, Marko Jurošević, vođen željom da pokrene sopstveni biznis u Srbiji godinama je istraživao tržište kako bi pronašao pravu ideju. Svoje vizionarsko znanje je usvaršavao na raznim takmičenjima poput nacionalnog prvenstva iz robotike, gde je aktivno učestvovao u procesu kreiranja robota. Sticanjem potrebnog iskustva i velikog broja poznanstva sa ljudima sličnih interesovanja, došao je do ideje za projekat ”prepare&go!” i formirao tim koji čine kolege sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, smera mehatronika i robotika koji rade na njegovoj realizaciji.

 Projektom smo konkurisali na nagradni fond „Generator“ SOCIETE GENERALE banke, na kome, odlukom žirija prvo mesto osvaja 1.000.000 RSD za najbolju inovaciju dok drugo mesto osvaja 500.000 RSD o čemu odlučuje glasanje koje traje do 05.12.2017 i na kome svaki dan može da se glasa po jedanput.

 Inovacija sa najviše glasova osvaja drugo mesto. Ispod se nalazi link koji vas vodi na stranicu na koju možete da glasate :

https://www.generator.rs/robot-za-sladoled-prepare-go/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.