FANUC, lider u industriji automatizacije, označava istorijski trenutak isporuke svog milionitog robota, nudeći tržištu ekskluzivnu promotivnu cenu za najnovije kolaborativne robote (kobote) serije CRX-10iA i CRX-10iA/L.

Ova ponuda predstavlja jedinstvenu priliku za škole, univerzitete i firme da unaprede svoje proizvodne kapacitete i obrazovne programe. Najnoviji modeli iz CRX serije, koji se odlikuju integracijom 2D iR Vision robotičkog vida, sada su dostupni po fiksnim cenama koje ne fluktuiraju sa promenom kursa.

FANUC je dugogodišnji promotor razvoja evropske industrijske proizvodnje, posvećen rastu konkurentnosti i adresiranju hroničnog problema nedostatka kvalifikovane radne snage. Kompanija izražava zahvalnost celokupnoj proizvodnoj zajednici za dosadašnju saradnju i poziva zainteresovane da iskoriste ovu ograničenu promociju koja traje do kraja godine.

Na web adresi FANUC CRX specijalna ponuda, zainteresovani mogu saznati više o uslovima promotivne ponude. Za sve dodatne informacije, kompanija je dostupna putem elektronske pošte na sales@fanuc.rs.

Ova promocija je prilika da se pridružite slavlju FANUC-ovog miliontog robota i unapredite svoje poslovanje sa tehnologijom koja je sinonim za izvrsnost i inovaciju.

Za više informacija o FANUC-ovim robotima i kako oni mogu transformisati vaše poslovanje, posetite FANUC Srbija.

#FANUC #proizvodnja #izvrsnost #ponuda #saradnja #konkurencija #proslava #milestone #robot #CRX #million

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.