Samo pritisnite dugme i tako to funkioniše. Tako funkcioniše komforno punjenje baterija električnih vozila. Kućna automatizacija dostiže sledeći nivo pomoću KUKA asistenta za punjenje carla_connect. Ovim robotom za punjenje možete lako upravljati putem mobilne aplikacije. Jednostavno parkirajte električno vozilo u garaži i pokrenite postupak punjenja putem mobilne aplikacije. KUKA asistent za punjenje carla_connect zatim pouzdano i automatski puni vaša električna i hibridna vozila. Proces punjenja može se izvesti potpuno automatski za odgovarajuće opremljena vozila.

 KUKA rešenja za automatizaciju – ključ fleksibilne proizvodnje

 Kao jedan od vodećih svetskih proizvođača opreme za automatizaciju, KUKA je sebi postavio cilj pružanja podrške proizvodnim kompanijama, kako bi njihova optimizaciona rešenja postala još bolja i efikasnija, a i pružanjem sveobuhvatnog znanja o automatizaciji i digitalizaciji.

 Našim kupcima nudimo kompletnu ponudu proizvoda i usluga iz jednog izvora: od osnovne komponente – robota – do proizvodnje ćelija, sistema „ključ u ruke“ i umrežene proizvodnje uz pomoć IT alata zasnovanih na cloud sistemima.

carla_connect dobtinik nagrade na sajmu u Hanoveru

Nemački savet za dizajn dodelio je kompaniji KUKA nemačku nagradu za inovaciju u 2019.godini, u kategoriji „W2 Excellence in Business to Business – E-Mobility Technologies“ za svoju korisničku i inteligentnu tehnologiju automatskog punjenja carla_connect i izvanredne, inovativne performanse. Žiri nagrade Robotics Award 2019 bio je impresioniran automatskim asistentom za punjenje KUKA carla_connect na sajmu u Hannoveru 2019 i  tako mu dodelio drugo mesto za posebno inovativno primenjeno rešenje iz robotike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.