naslovna_automationdirect_current_sensors_automatika.rs.jpg
naslovna_automationdirect_current_sensors_automatika.rs.jpgAutomationDirect-ova AcuAMP linija strujnih senzora sada uključuje AC senzore zemljospoja i DC strujne pretvarače i prekidače. Svi AcuAMP senzori su montažni, а dostupni su i pogodni za DIN nosače (šine). Kompletna AcuAMP serija nudi izuzetne mogućnosti, fleksibilnost i izdržljivost. Podržana petogodišnjom garancijom, obezbeđuje pouzdani rad  praktično svake aplikacije.
  

 

autodirect-acuamp-currentsensors-automatika.rs.jpg
  GFS serija senzora kontroliše sve strujne provodnike u uzemljenim jednofaznim i trofaznim trougao ili zvezda konfiguracijama sistema. Dostupna je u modelima sa fiksiranim jezgrom, i karakteriše je prekidački izbor željenih vrednosti od 5, 10 ili 30 mA. U sezor može da se smesti i do 14 AWG-a  bakarne žice i karakteriše semehaničkim relejnim izlazima bilo sa ručnim ili automatskim resetovanjem. Početna cena GFS serije senzora zemljospoja je $ 136
 
    DCT serija DC strujnih pretvarača kombinuje senzor sa Halovim efektom i signalni uređaj u jednom paketu za upotrebu u aplikacijama jednosmerne struje do 400A. Projektovana da bude kompatibilana sa većinom PLC-ova, logerima podataka i SCADA sistemima, DCT seriju karakteriše prekidački izbor opsega ulazne struje i industrijskog standarda 4-20 mA ili ± 10 VDC napona. Dostupan je u modelima razdvojenog jezgra ili fiksiranog jezgra, a cene DCT strujnog pretvarača kreću se od $ 117.
 
   DCS100 seriju DC strujnih prekidača karakteriše prekidački izbor opsega ulazne struje do 100A i dostupni su u normalno-otvorenom čvrstom stanju i SPDT modelima releja izlazne struje. Prekidači su opremljeni sa prenosivim priključnim blokovima koji prihvataju do 12 AWG čvrste ili višežilne žice. Cene za DCS100  DC prekidače se kreću od $ 90.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.