Quick Silver Controls logo automatika.rs
Quick Silver Controls logo automatika.rsQuickSilver Controls Mosolver je servo aktuator koji unosi senzor povratne pozicije u strukturu AC motora sa visokim brojem polova, dakle enkoder nije potreban za kontrolu zatvorene petlje kretanja. Osetljivi namotaji su dodati u okviru motora, omogućavajući da se odredi pozicija rotora. Naponi indukovani u ovim malim osetljivim namotajima rezultuju iz kombinacije širine impulsa modulacije (PWM) strujnih talasa i fluksa upravljanja, koji se javljaju interakcijom rotora i statora magneta.
 

 QuickSilver-Mosolver-automatika.rsQuickSilver Controls Inc. kreirali su Mosolver-a, servo motor koji objedinjuje senzor povratne pozicije ustrukturu AC motora sa visokim brojem polova. QuickSilver Controls Mosolver je kombinacija motora i rezolvera  u istom otisku kao sam motor, što omogućava kompaktno, jeftino i robusno upravljanje zatvorenom petljom pokreta. Više nije potreban enkoder, a rezolver funkcija se kombinuje sa motorom kako bi se omogućilo ublažavanje i detektovanje pozicije.

 
 Eliminacija posebnog povratnog uređaja smanjuje troškove i veličinu, eliminiše poravnanje (i gubitak istog) i u velikoj meri poboljšava izdržljivost sistema. Ovo je energetski efikasno, precizno, i isplativo rešenje kontrole pokreta. Otarasite se enkodera pomoću QuickSilver Controls Mosolver.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.