trazimo eksperta_programiranje_c_visual_basic_c_desavanja_vesti_automatika.rs

trazimo eksperta_programiranje_c_visual_basic_c_desavanja_vesti_automatika.rsNovosadska kompanija, koja se bavi razvojem softvera, Vega IT Sourcing organizuje takmičenje za studente osnovnih ili master studija. Za izradu zadatka učesnici će koristiti besplatnu verziju “VisualStudio 2010“ i Open Source .NET projekte, a sam zadatak će biti implementiran u .NET i C# programskom jeziku.

   

 Kompanija je počela sa idejom da se angažuju najbolji ljudi u Srbiji kako bi obezbedila konstantan kvalitet svojim klijentima. Sada i Vi možete da postanete deo našeg tima ili da jednostavno učestvujete u takmičenju i osvojite vredne nagrade bez ikakvih obaveza!

 Da biste mogli da se prijavite na takmičenje potrebno je da zadovoljite sledeće uslove:

  • da ste student osnovnih ili master studija,
  • da niste zaposleni (ni na fakultetu),
  • da ne radite na komercijalnim projektima ukoliko ste stipendista firme koja se bavi programiranjem,
  • da se ni ranije niste profesionalno bavili programiranjem (kao zaposleni ili stipendista firme koja se bavi programiranjem).

 Prijavite se na sledeću e-mail adresu: takmicenje@vegaitsourcing.rs . Prijava traje do 20. februara 2012. godine. Nakon isteka roka za prijavu (20.02.2012.) svi učesnici će dobiti zadatak na e-mail adresu sa koje su se prijavili i rok od 7 dana da zadatak završe i pošalju na adresu koju ćemo kasnije objaviti. Tekst zadatka će takođe biti objavljen na ovom sajtu.

programiranje c_visual_basic_c_desavanja_vesti_automatika.rs

 Radove će pregledati stručnjaci iz Vega IT Sourcing, a očekujemo da će radovi biti pregledani za 14 dana. Za najbolje radove smo pripremili vredne novčane nagrade:

  • Prvo mesto: 500 EUR
  • Drugo mesto: 300 EUR
  • Treće mesto: 200 EUR

Takmičenje je individualnog karaktera.

Više informacija možete pronaći ovde.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.