vesti_naslovna_microchip_technology_logo_automatika.rs.pngMicrochip Technology je predstavio mTouch AR1100 analogni USB touch-screen kontroler. AR1100 kontroler je visoko performansni, USB plug-and-play uređaj koji nudi napredne kalibracione mogućnosti kao USB miš ili jednoulazni digitalizator. Kontroler je dostupan kao čip ili pločasti proizvod, podržavajući sve 4-/5-/8-ožičene touch screen-ove, sa besplatnim drajverima za većinu operativnih sistema.

microchip_technology_ar1100_automatika.rs.jpg

  Touch input  brzo postaje standardni korisnički interfejs. Otporni touch pruža prednost kao što su laka integracija, mali troškovi celokupnog sistema i prihvatanje ulaznih podataka od prsta, rukavice ili olovke, kako bi se zadovoljile potrebe primena kao što su medicinski uređaji, industrijske kontrole, snimanje rukopisa ili potpisa i drugi touch-input mehanizmi. Pored toga, USB komunikacija je industrijski standard za priključivanje periferijskih uređaja na računar. AR1100 je lako-integrišući touch-screen kontroler koji ispunjava sve ove zahteve u jednom čipu. Takođe poseduje opcije napredne kalibracije za poravnanje i linearizaciju, što omogućava superiornu tačnost za 4 -, 5 – i 8- ožične touch screen-ove, kao i veoma precizno dugme koje se pritiska za kritične aplikacije sa malim razmakom.

AR1100 kontroler je dostupan u 20-pinskim SOIC, SSOP i QFN paketima u 10.000 komada, a kao pločasti proizvod u proizvodnim količinama. mTouch AR1100 komplet za razvoj (deo # DV102012) obuhvata AR1100 PCB, sa USB kablom i 5-ožičnim analognim touch screen-om, što omogućava projektantima da brzo povezuju i testiraju ovaj napredni touch screen kontroler.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.