Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. Reč je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja.

 Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu.

 Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na „fabrikama budućnosti“ i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

 Radno vreme Sajma tehnike je od 10:00 – 18:00 časova, pojedinačne ulaznice koštaju 400 dinara, grupne 2050, a za đake i studente stručnih tehničkih škola 100 dinara. Parking je 150 dinara po satu. Lokacija: Hala 1, 1A, 2, 3, 3A.

 Majski dani su oduvek rezervisani za lidere i eksperte kojima je Sajam tehnike dodatni motiv za promociju jer prepoznaju mesto na kome ti samo jedan kontakt može promeniti život.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.