august smart lock naslovna automatika.rs
august smart lock naslovna automatika.rsKompanija August predstavila je svoje rešenje Smart Lock, koje korisnike oslobađa od korišćenja ključeva. August Smart Lock brava omogućava da se vrata otključaju pomoću aplikacije na pametnom uređaju. Jedinstvena baza, koja radi sa standardnim baterijama, montira se kao podrška klasičnoj bravi, a funkcioniše preko Bluetooth veze i zaštićenih ključeva, odnosno lozinki.
 

 Aplikacija za iOS i Android povezuje se preko Bluetootha sa bravom, brava iščitava ključ definisan u aplikaciji i na osnovu podudarnosti s njim otvara ili ostavlja vrata zaključanim. Svaki ključ se prethodno unosi u memoriju baze i može mu se definisati vreme isteka, odnosno ulaska. Recimo, osoba koja ima neki od elektronskih ključeva može određenog datuma u određenom vremenskom periodu ući u kuću. Ovo je sjajna opcija, koja omogućava da i rođaci ili prijatelji dobiju na brz i lak način mogućnost (lozinku) da uđu u kuću, ako se za tim ukaže potreba, čak i kada niste blizu njih. Ključ se kreira u aplikaciji i šalje određenoj osobi. Kada definisano vreme ulaska istekne, lozinka se briše i više se ne može koristiti.

 august smart lock automatika.rs
 
 Ukoliko se baterije iznenada isprazne baza prelazi u mod mirovanja i omogućava otključavanje vrata klasičnim ključem. Lako se montira na bilo koja vrata i košta 250 dolara. Postoji u 5-6 različitih boja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.