smarttiles-smartthings-dashboard-automatika.rsDeo velike atrakcije Samsung-ovog SmartThings sistema je njegova sposobnost da radi sa širokim opsegom hardvera. Ali, što je više hardverskih kompleta povezano na sistem, aplikacija može odavati utisak pretrpane i neefikasne. SmartTiles je web klijent za SmartThings koji je započeo život kao open source projekat pod nazivom Action Dashboard. Sada kao closed source, on pruža uzbudljiv način za vlasnika SmartThings-a da kontroliše svoj dom.

 Sa samo nekoliko klikova na Vašem smartfonu, SmartTiles stvara neverovatno profesionalni izgled (Windows Phone stylie) kontrolni panel za vaš dom.
 Kada je SmartTiles Smart App instaliran i podešen na SmartThings sistemu (to je već puno pametnih  stvari) možete kopirati posebnu URL adresu i sačuvati je na početnom ekranu telefona. Kada ga pokrenete u Safari-ju na iOS-u ili Chrome-u na Android uređaju dashboard se pokreće preko celog ekrana native app (bez tool bara). Kopirajte  to u desktop pretraživač i imaćete kontrolu sa svog laptopa takođe. Postoji nekoliko ugrađenih  tema koje možete izabrati, a možete koristiti i svoj prilagođeni CSS ako želite.

smarttiles-smartthings-automatika.rs
 Na ovaj način možete kontrolisati celu instalaciju sa table, osvetljenje, podesiti termostat, kontrolisati svoje brave, čak i svoj Sonos. Pored toga možete da vidite informacije kao što su prisustvo članova porodice, kao i dodatne informacije senzora kao što je status baterije na svim uređajima. Takođe možete da vidite i svoje cctv kamere. Sistem izvorno podržava Nest/Dropcam, a takođe je dodat i Lilin LR7424 pomoću opcije MJPEG sa ovim URL: http://username:password@home-ip-address:port/getimage0
 SmartTiles vam omogućava da kreirate pločice za povezivanje na drugi web sajt (lokalne vesti možda), kao i linkove na druge kontrolne table. Možete podesiti veličinu pločice i pokazati “režim” u kom je kuća (kući, odsutan itd).
 Trenutno ne postoji način da se da korisnicima zvaničnih SmartThings aplikacija podskup uređaja za kontrolu. Ali sa SmartTiles možete dati svakom detetu (na primer) kontrolnu tablu koja im omogućava da kontrolišu svetla u svojoj sobi, ali ne i njihove braću i sestre #PeaceKeepingTech. Takođe možete kreirati ikonice za pokretanje nekih drugih aplikacija na iOS-u, možete skočiti na aplikaciju Sonos, na primer, korišćenjem ovog URL
://Sonos

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.