siemens logo etf beograd srbija automatizacija automatika.rsNastavljajući dugogodišnju saradnju sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Beogradu kompanija Siemens je i ove godine nagradila najbolje studente ovog fakulteta. Na svečanoj akademiji povodom obeležavanja 67 godina postojanja Elektrotehničkog fakulteta, nagrade najboljim studentima ispred kompanije Siemens d.o.o. Beograd uručio je Petar Šainović.

siemens etf beograd srbija automatizacija automatika.rs
 Siemens nagrade ove godine dobili su: Miloš Lukić, najbolji diplomirani student na modulu za Energetiku i Nenad Popović, najbolji diplomirani student na modulu Fizička elektronika – smer Biomedicinski i ekološki inženjering.
 Ova nagrada je deo Siemens-ovog edukativnog programa Siemens Generation21 kojim kompanija nastoji da promoviše i stimuliše obrazovanje i obuku mladih ljudi – budućih donosilaca odluka i pokretača budućnosti.
 
 Siemens je prisutan u Srbiji od 1887. godine, a 1996. je osnovan Siemens d.o.o. Beograd sa ciljem da neposrednim delovanjem doprinese bržem oporavku i razvoju privrede i infrastrukturnih sistema u Srbiji. U lokalnoj kompaniji trenutno radi oko 1.500 zaposlenih, u svim oblastima u kojima je aktivna i matična kuća, a tradicionalno najveći obim posla odvija se u u oblastima energetike, industrije i medicinske opreme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.