Kompanija Vega IT vas poziva da se priključite akciji ”Programeri za Novosađane”. Cilj ove akcije je da se pokrene promena i unapredi zajednica u kojoj živimo.

Projekat će se odvijati u četiri faze:

1. faza: Prijavi projekat

 Prva faza akcije ”Programeri za Novosađane” traje od 1.juna – 21.jula i kompanija Vega IT poziva sve pojedince, grupe i organizacije da prijave svoje projekte na ovom linku: http://bit.ly/2rIlJmy.

 Potrebno je izabrati oblast u kojoj postoji prostor za unapređenje i čije rešenje podrazumeva izradu aplikacije ili programa.

2. faza: Javno glasanje – odredi prioritete!

 Kako bi sve bilo transparentno u periodu od 28. jula do 06. avgusta svi zainteresovani pojedinci će imati priliku da glasaju za projekte koji im se učine najinteresantnijim.

3. faza: Priključi se akciji programiranja

 Tokom perioda od 08. avgusta do 01. septembra svi zainteresovnai programeri, inženjeri, dizajneri i drugi IT entuzijasti će imati priliku da se prijave i priključe akciji 48 sati programiranja. Više o tome će biti objavljeno početkom avgusta na website-u kompanije Vega IT.

4. faza: 48 sati programiranja

 U periodu od 08. do 10 septembra kompanija Vega IT će organizovati 48 sati programiranja. Ideja je da se na svim izabranim projektima radi modularno i da se nakon događaja svi projekti uključujući i izvorni kod preda u vlasništvo pojedincima ili organizacijama koje su bile inicijator promene a na upotrebu građanima Novog Sada.

 Kompanija Vega IT će takođe organizovati prenos uživo tokom 48 sati programiranja.

 Više informacija o događaju možete pronaći OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.