Kompanija Mitsubishi Electric objavila je kupovinu 100% akcija američke softverske kompanije ICONICS iz Masačusetsa. Ovo ”partnerstvo” je osmišljeno s ciljem da ojača portfelj softvera i tehnologije kompanije Mitsubishi Electric za proizvodno, industrijsko i tržište automatizacije zgrada. Softverski proizvodi ICONICS koriste se za SCADA, HMI, IoT, mobilne, analitičke i cloud aplikacije.

 Kako se povećava potražnja za upotrebom podataka IoT tehnologijom u prerađivačkoj industriji, Mitsubishi Electric – na osnovu svog e-F@ctory koncepta – lansirao je softverske proizvode kompatibilne sa svojom platformom Edgecross kako bi poboljšao rešenja za informatiku i cloud.

 ICONICS razvija i nudi softverske proizvode za razne poslovne sektore, kao što su proizvodni, industrijski i pametne zgrade, a poseduje visoku tehnologiju i znanje u razvoju industrijskog softvera. Sa preko 350.000 instalacija u preko 100 zemalja širom sveta i koji rade u preko 70 odsto kompanija iz Global 500 liste. ICONICS je nedavno proglašen Microsoft Manufacturing Partner of the Year za 2018. godinu i šestostruki je dobitnik nagrade Microsoft Partner of the Year award.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.