naslovna posital encoders automatika.rs
naslovna posital encoders automatika.rsApsolutni rotacioni enkoderi, kompanije Posital, iz serije Optocode sada su dostupni sa DeviceNet i EtherNet/IP interfejsima. Na ovaj način obezbeđeno je da se ovi uređaji mogu lako integrisati u upravljačke sisteme bazirane na Rockwell Automation/Allen-Bradley i Schneider PLC-ovima, pružajući isplativa rešenja u različitim poljima kao što su robotske ćelije, mašine za pakovanje i rukovanje prtljagom. 

slika posital_encoders_automatika.rs
 Optocode enkoderi su programabilni u skladu sa CIP (Common Industrial Protocol) specifikacijama. Kablovi napajanja i signala se povezuju pomoću M12 Micro-Style konektora kako bi se obezbedila pouzdanost pri radu u okruženjima teške industrije.

 Optocode enkoderi kombinuju preciznost (do 216 koraka po krugu) dugotrajnost i veliku prilagodljivost. Dostupan je širok opseg mehaničkih i elektronskih konfiguracija, uključujući single- i multi-turn verzije (do 16.384 obrtaja). Ostale opcije uključuju višestruke prirubnice, konfiguracije namenjene vratilima i različite materijale kućišta, od jeftinijih aluminijumskih do onih, nešto skupljih, izrađenih od nerđajućeg čelika.

 Dugi niz godina, Posital je lider u proizvodnji preciznih rotacionih enkodera sa preko 250.000 primeraka isporučenih širom sveta. Zahvaljujući visokoj modularnosti ovih uređaja i njihovoj sofisticiranoj proizvodnji, specijalne konfiguracije mogu biti brzo izgrađene po vrlo konkurentnim cenama, čak i za male količine. Posital-ovi Opticode enkoderi sa Ethernet interfejsom dobili su sertifikat za EtherNet/IP interfejs od Open DeviceNet Vendors Asocijacije (ODVA). Treba napomenuti da je ovo prvi uređaj ove vrste koji je dobio ODVA sertifikat.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.