vesti_naslovna_upravljanje_procesima_automatika_scada_hmi_pusle_afcon_automatika.rs.jpg
vesti_naslovna_upravljanje_procesima_automatika_scada_hmi_pusle_afcon_automatika.rs.jpgKompanija AFCON Software and Electronics je objavila Pulse V1.50 SCADA/HMI softver sa dodatkom Event Manager. Dodatni modul Event Manager, pomaže operaterima u kontrolnim sobama da reaguju sa mnogo više efikasnosti na kritične događaje, poseduje i korisne korak po korak (step-by-step) procedure kao i rad u realnom vremenu.
 
 

vesti_upravljanje_procesima_automatika_scada_hmi_pusle_afcon_automatika.rs.jpg  Ključne prednosti ovog modula su smenjenje rizika ljudske greške i obezbeđivanje da se sve naredbe i procedure izvrše pravovremeno i redom. Korišćenjem Event Managera u objektima povećava se poštovanje propisa i poboljšanje efikasnosti izvršenja komandi. Takođe smanjuje i potrebu za kompletnu tj. sveobuhvatnu obuku.

  Pusle V1.50 ima funkcije koje povećavaju produktivnost i efikasnost operatera. On nudi i važne bezbednosne funkcije i pojednostavljuje proces konfigurisanja sistema. Pored toga, širok spektar novih šablona dodat je kako bi se dizajnerima olakšao razvoj novih aplikacija sa mnogo više funkcija.

 

  Zaštita u vidu Nice DVR Client interfejsa, koja je dodata u ovom proširenju softvera zadovoljava sve zahteve korisnika. Ova integracija omogućava operaterima da istovremeno prate snimak i trenutni video preko PTZ kamere i da upravljaju istom.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.