Kompanija Schneider Electric, koja je vodeći svetski lider za upravljanje energijom i za automatizaciju, u saradnji sa svojim sistem integratorom, kompanijom MT-Komex, isporučila je tri električna punjača Evlink koja će omogućiti korisnicima da pune svoja vozila na električni pogon. Punjači za električna vozila se nalaze u rekonstruisanoj garaži na Obilićevom vencu. Instalaciju i puštanje u rad električnih punjača uradio je Schneider Electric-ov sistem integrator MT-Komex.

 Električni punjači EVlink kompanije Schneider Electric obezbeđuju dva Type 2 priključka prema EU standardu, snage 2×22 kW. EVlink punjači su kompatibilni sa svim vrstama električnih vozila, a razvijeni su u bliskoj saradnji sa proizvođačima električnih vozila poput Volksvagena, BMW-a i Renoa. Punjači su usklađeni sa svim međunarodnim i lokalnim standardima i poseduju i Green Premium i Eco Passport sertifikate. Ovi punjači mogu puniti istovremeno dva vozila, a više punjača mogu međusobno da komuniciraju što omogućava da se, u slučaju priključenja prevelikog broja vozila, ograniči ukupna potrošnja i izvrši prioritizacija punjenja.

 ”Stvaranje efikasne mreže stanica za punjenje električnih vozila značajno će uticati i na razvoj i prodaju električnih vozila, što dovodi i do smanjenja negativnog uticaja na životnu sredinu. Smatramo da ugradnjom EVlink punjača za električna vozila direktno utičemo na ostvarivanje ciljeva održivog razvoja u svojoj okolini.”- izjavljuju iz Schneider Electric-a

 Schneider Electric EVlink punjači ugrađeni su na brojne lokacije širom sveta kao što su Hrvatska, Francuska, Belgija, Autralija, Singapur, Tajland, Engleska, Rusija i mnoge druge.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.