Nedugo nakon lansiranja zvučnika sa ekranom osetljivim na dodir Echo Show, Amazon nam predstavlja i zvučnik preko kog možete besplatno da pozovete, pošaljete glasovnu poruku drugom korisniku koji takođe poseduje Echo zvučnik!

 Glasovnim komandama, možete da naredite Amazonovom čuvenom virtualnom asistentu – Alexa, da pozove nekoga ili prekine poziv, snimi i pošalje glasovne poruke ili pusti one koje su poslate vama. Takođe, postoji mogućnost da pored komunikacije sa drugim Echo zvučnikom, komunicirate sa osobama koje imaju instaliranu Alexa aplikaciju na svojim Android i iOS uređajima.

 Echo Show korisnici će takođe imati dodatnu ”Drop In” funkciju, koja će automatski pokretati video na nekom drugom Echo Show uređaju, koji se odabere, što je veoma praktično kada poželite da proverite bebu u jaslicama, starije članove porodice kojima je potrebna nega…

 Naravno, vaši kontakti će morati da vam odobre pristup, pre nego što se na ekranu nenajvaljeno pokaže slika. Ukoliko ne žele da razmene sa vama video, nakon 10 sekundi, video se gasi, ali ostaje upaljen zvuk. Ova mogućnost je Amazonovim korisncima bila vrlo interesantna, obzirom da niko od konkurenata na tržštu ne otvara ovu mogućnost.

 Kao što je već rečeno, ova funkcija čini Echo liniju smart zvučnika još zanimljivijom i primamljivijom za kupce, koji se pre okreću njoj nego nekim drugim pametnim zvučnicima, koje nude na primer Google ili Microsoft.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.