vesti naslovna desavanja mol grupa online takmicenje Freshhh2012 automatika.rs
vesti naslovna desavanja mol grupa online takmicenje Freshhh2012 automatika.rsKompanija Intermol d.o.o., članica MOL Grupe pokreće već treću godinu zaredom projekat, tačnije međunarodno on-line takmičenje pod nazivom Freshhh2012. Učesnici imaće priliku da igraju zanimljive online igre, kao i da osvoje atraktivne nagrade. Za sada su prijavljena samo dva tima iz Srbije, dok je po broju timova vodeći Pakistan (18) i Mađarska (17). Takmičenje se sastoji iz tri runde, a finale je u maju ove godine.
 

 
mol grupa online takmicenje Freshhh2012 automatika.rs
 MOL grupacija već treću godinu za redom organizuje ovo takmičenje za studente tehničkih fakulteta. U takmičenju učestvuju studenti svih zemalja gde MOL grupacija ima svoja sedišta (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Slovačka, Rusija…).
 
 Takmičenje je tehnički orijantisano sa elementima strategije i fokusom na industriju nafte i gasa. Igra se sastoji u tome da tim, koji se sastoji se od tri člana, upravlja virtuelnom naftnom kompanijom i donosi strateške odluke koje su u vezi sa širenjem poslovanja i napretkom na naftnom tržištu. Veoma bitno za ovu igru je posedovanje tehničkih znanja.
 
 Rok za prijavu timova je 16.mart 2012. godine. Do sada je registrovano više od 100 timova, Registraciju možete obaviti preko ovog linka.
 
 Ova strategija nosi naziv MOiL Tycoon, a za više informacija o samom projektu i pravilima posetite web adresu: www.freshhh.net .
 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.