logo matrox australian grand prix video zid
logo matrox australian grand prix video zidKompanija „Matrox Graphics“ isporučuje video zid od 12 monitora „Matrox Mura MPX“ serije za kontrolnu sobu prestižnog takmičenja Formule 1 u Australiji. Ljudi zaduženi za komunikacije u toku ovog takmičenja iz kompanije „P.A. People“,  2012. godine takođe su koristili opremu ove kompanije.

 

 Prošle godine je korišćen Matrox Mura MPX-4/4 sistem monitora, svaki sa po četiri ulaza i četiri izlaza, zajedno sa dva MPX V16s video kontrolera,  koji snimaju do 16 NTSC/PAL/SECAM video kanala. Matrox Mura MPX sistemi  podržavaju deset univerzalnih ulaza (za merenje prolaznih vremena, pozicija na stazi i sl.), kao i 32 pokretne kamere, koje se prikazuju na nekom od 6×2 Samsung 460UX monitora.

matrox australian grand prix video zid
 Organizacija ovako velikog takmičenja kao što je Australian Grand Prix trka Formule 1, zahteva sisteme visokih performansi za praćenje i kontrolu. Kao rešenje je izabran Mura video zid kao fleksibilno i isplativo rešenje koje može ispratiti sve zahteve od početka do kraja.

 „U Mura MPX opremi pronašli smo moćno i ekonomski isplativo rešenje za sistem koji smo tražili“, rekao je generalni direktor kompanije „P.A. People“ Chris Dodds i dodao: „Unapred se radujemo implementiranju ovog rešenja i naredne godine“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.