Ove godine, sajam će trajati od 09.-12.oktobra 2017., a na samom sajmu očekuje se veliki broj posetilaca. Da podsetimo, ovaj veliki sajam automatizacije je osnovnan davne 1922.godine u Štutgartu.

 Sajam Motek održava se jednom godišnje u Štutgartu, kako smo već spomenuli, to je vodeći svetski događaj u oblasti automatizacije u proizvodnji i montaži, tehnologiji hrane i rukovanjem materijalima. Sami procesi rada u ovim oblastima su pojednostavljeni pojavom novih tehnologija i uvođenjem inovacija u industriji.

 Ovaj sajam je jedini događaj na kom imate priliku da vidite čitav procesni lanac mašinstva i automatizacije. Pored toga, pruža detaljna sistemska rešenja za poboljšanje efikasnosti i povećanje profitabilnosti u skoro svim granama industrije. Oblasti kojima organizatori posvećuju posebnu pažnju jesu proizvodnja mašinske, automobilske opreme, električna i elektrotehnička industrija, biomedicinsko inženjerstvo, prokupljanje zelene energije kao i kompanijama koje se bave preradom metala, plastike i njihovim dobavljačima.

 Sam sajam biće upotpunjen vrhunskim pratećim programom koji je uvek posvećen aktuelnim dešavanjima i svim budućim pitanjima koje će ceniti svi posetioci, kao i sami izlagači.

 Grupe proizvoda koji se mogu pronaći na ovogodišnjem sajmu su montažne mašine, sistemi za montažu, montažni stolovi, montažne radne stanice, transporteri, demontažne mašine, hvataljke, industrijski roboti, linearni motori, pneumatski pogoni…

 Ukoliko vam se pruži prilika, da posetite ovaj sajam, svetskih standarda i razmera, ne propustite je!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.