wago_logo_releji_signalni_uredjaji_din-sine_elektronika_robotika_vesti_novi_proizvodi_automatika.rs.jpg
wago_logo_releji_signalni_uredjaji_din-sine_elektronika_robotika_vesti_novi_proizvodi_automatika.rs.jpgIz serije 858 nam dolaze četvoropolni, sa dvostrukim prebacivanjem industrijski releji  projektovani za robusne aplikacije koje zahtevaju jedinstveno prebacivanje signala za napajanje i kontrolu. Nova serija 858 može se naručiti kao kompletan relejni modul ili kao prilagodljiva baza sa relejima kao pojedinačnim elementima. Relejni moduli, takođe, obezbeđuju veliku mogućnost obeležavanja trakama ili WMB markerima, pa i direktnim ispisom na mesta predviđena za spajanje provodnika sa kontaktom.
 

   Seriju 858 karakterise širok opseg napajnja koje može biti od: wago_logo_releji_signalni_uredjaji_din-sine_elektronika_robotika_vesti_novi_proizvodi_automatika.rs_kontakti.jpg

  • 24 V     DC
  • 120 V   DC
  • 230 V   AC 
   Svi modeli sadrže indikaciju manuelnog ili auotmatskog rada uz pomoć LED dioda, koje pokazuju položaj kontakta kao i dodatni mehanički status releja. 
 
  Obezbeđuju veliku praktičnost i jednostavnost. Relejni moduli koriste CAGE CLAPMS – naprednu tehnologiju veze iz koje sledi jednostavno ožičavanje ili princip navlačenja provodnika (papučice), što je dosta brže od upotrebe tipičnih stezaljki (klema). CAGE CLAPMS su otporne na povišenu temperaturu, vibracije i to bez održavanja. Relejni modul ima opciju korišćenja kratkospojnika (jumper) radi spajanja dva susedna releja. 
 
  WAGO je lider u tehnologiji koja eliminiše mogućnost prekida veze provodnika i komponenti usled vibracija i promene temperature, pružaju veoma pouzdane veze koje su optorne i na koroziju. neki od proizvoda kompanije WAGO su: DIN-šine, PCB i montažni terminali, signalni uređaji, I /O sistemi, itd.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.