Od 30. marta 2021. godine FANUC će sprovesti seriju webinara fokusiranih na automatizaciju proizvodnih pogona. Webinari će se održavati mesečno i obuhvatiće brojne korisne, fleksibilne i bezbednosne karakteristike FANUC CNC-a. Primeri su brzo i lako pokretanje (QSSR) za lako povezivanje robota i mašina i druge funkcije kao što su G-Code Guidance, PROFINET funkcionalnost i alati kao što je alat za pomoć pri dvostrukoj proveri. Sistemski partneri, krajnji korisnici i svi zainteresovani za korišćenje FANUC CNC-a imaju priliku da se pridruže jednom ili svim webinarima i saznaju više o podešavanju, konfigurisanju i korišćenju FANUC CNC funkcija.

 Prvi webinar ove serije, imaće za temu automatizacije mašina. Iako je ovo uobičajni zadatak za sistemske partnere (MTB), nesmetana saradnja mašine i robota ne može se podrazumevati. Da bi olakšao rad MTB-a u ovom problemu, FANUC je u CNC kontrolere i robote ugradio funkcije koje olakšavaju kombinaciju mašine i robota. Markus Birkhold objašnjava koje su funkcije dostupne odmah i kako se veza može brzo implementirati uz pomoć QSSR-a (brz i lak početak robotike).

 „FANUC je vrlo inovativna kompanija i neprestano razvija nove CNC funkcije za naše kupce. Da bismo klijentima pružili sveobuhvatan pregled naših tehnologija, kreirali smo ovu redovnu seriju webinara “, kaže Martin Stockinger, CNC menadžer proizvoda za FANUC Europe. Webinari će se fokusirati na smanjenje zastoja, kapacitet obrade i jednostavnost upotrebe.

 Da biste saznali koje webinare nudi FANUC, posetite https://levelup.fanuc.eu/en/

O FANUC-u

 FANUC je jedna od vodećih svetskih kompanija na području automatizacije fabrika za CNC kontrolne sisteme, robote i proizvodne mašine (ROBODRILL, ROBOCUT, ROBOSHOT i ROBONANO). Od 1956. godine FANUC je pionir u razvoju numerički upravljanih mašina u industriji automatizacije. Sa 264 lokacija, FANUC širom sveta i više od 8.000 zaposlenih nude gustu mrežu prodaje, tehničke podrške, istraživanja i razvoja, logistike i korisničke usluge.


FANUC Serbia d.o.o.

Kralja Petra I karađorđevića 92a
22330 Nova Pazova

Tel.: +381 22 2150324
E-adresa: info@fanuc.rs
Web: www.fanuc.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.