naslovna_vesti_national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_senzori_plc_pac_automatika.rs.jpg

naslovna_vesti_national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_senzori_plc_pac_automatika.rs.jpg

Moderni automatizacioni sistemi se sastoje od sve više i više PLC-ova, često različitih proizvođača koji podržavaju različite komunikacione interfejse i protokole. Inženjeri se suočavaju sa izazovima upravljanja svim uređajima na postrojenju i traže rešenje koje im može pomoći u komunikaciji sa različitim protokolima kao što su PROFIBUS ili Modbus RTU/ TCP.
 
 

 
national_instruments_srbija_slovenija_seminari_novi_sad_lab_view_plc_pac_automatika.rs.jpg.jpg
 
 
  Grafičko razvojno okruženje, NI LabVIEW , u kombinaciji sa programabilnim automatizacionim kontrolerima (PAC)  može dodati širok spektar funkcionalnosti postojećim industrijskim sistema. Integracija između sistema mora biti jednostavna, efikasna i često deterministička.
 
 Pogledajte web prezentaciju National Instruments-a na srpskom jeziku i saznajte više o različitim načinima povezivanja LabVIEW-a sa raznim industrijskim mrežama, uključujući DeviceNet, CANopen, PROFIBUS, Modbus RTU/TCP i OPC. 
 
Saznajte kako da povežete LabVIEW na razne industrijske mreže. Pridružite se besplatnom interaktivnom seminaru 12. januara 2011. godine., 11.00 – 12.00.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.