logo vesti sajam tehnike 2014 beograd desavanja automatika.rs
logo vesti sajam tehnike 2014 beograd desavanja automatika.rsDanas počinje 58. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, i trajaće u periodu od 12.-16.maja 2014.godine. Na ovogodišnjem sajmu tehnike biće prikazano više od 50 tehničko-tehnoloških noviteta i inovacija. Za Beorgadski sajam tehnike može se reći da je jedna od najprestižnijih manifestacija u regionu, održaće se kao i predhodnih godina u halama Beogradskog sajma.

 Na ovoj najvećoj sajamskoj manifestaciji u regionu možemo da očekujemo više od 50 premijera. U periodu od 12. do 16.maja predstaviće se više 500 domaćih i stranih, direktnih i indirektnih izlagača, kao i drugih učesnika koji će promovisati savremene tehnologije iz oblasti automatike, robotike, bežične komunikacije, elektroenergetike, elektronike, rasvete i procesne tehnike. Biće predstavljeni tehničko-tehnološki dometi iz gotovo svih privrednih grana koje se smatraju strateškima za današnji ekonomsko-tehnološki trenutak i najavljenu reindustrijalizaciju.
 
logo vesti sajam tehnike 2014 beograd korak-u-buducnost desavanja automatika.rs 2
 Institut Mihajlo Pupin će predstaviti mogućnosti svog pokretnog robotizovanog solarnog elektro-generatora, biće demonstriran robot za čišćenje ventilacija, a biće i robota za zavarivanje, kao i drugi industrijski roboti. Jedan od robota će moći da igra košarku “1 na 1” protiv čoveka.
 
 Kao i predhodnih godina, nagrade se dodeljuju najuspešnijim izlagačima po oceni stručnog žirija za nove proizvode i tehničko-tehnološka rešenja u svim oblastima.

  • Velika nagrada Sajma tehnike “KORAK U BUDUĆNOST”
  • Posebna priznanja “KORAK U BUDUĆNOST”
 Slogan ovogodišnjeg 58. sajma tehnike je “Korak u budućnost”, a promoter je mladi stručnjak za robotiku i član tima ETF Robotics, Kosta Jovanović.
 
 Radno vreme Sajma tehnike je od 10.00 do 18.00. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 200, a za đake i studente stručnih tehničkih škola 150 dinara. Parking je 100 dinara po satu.


{gallery}/vesti/sajam_2014/galerija{/gallery}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.