Zbog trenutne situacije u svetu i zemlji, 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji trebalo da se održi od 19. do 22. maja 2020. godine, pomeren za septembar 2020.godine. Ovaj regionalni sajamski lider ali i reprezent globalne sajamske industrije u svim oblastima tehnike i tehničko-tehnoloških inovacija treba da još jedanput potvrdi i utvrdi visok rejting i ugled koji uživa.

 Biće to još jedna prilika da se povežu i promovišu proizvođači, konstruktori, inovatori, start up i job shop preduzeća, trgovci, distributeri, udruženja i zastupnici vodećih svetskih kompanija u industriji – u najvećoj pametnoj fabrici, sa jedinstvenim poslovnim ambijentom. Svi oni će imati privilegiju da na jednom mestu ponude, ali i obaveste se o aktuelnim tehničko-tehnološkim inovacijama i rešenjima, da predstave industrijske potencijale, razmene iskustva, mogućnosti za nova ulaganja i poslovna umrežavanja.

 Već prema preliminarnim najavama, ali i iskustvu sa prethodnog sajma, za očekivati je da se na sajmu predstavi čak 700 izlagača, od kojih najmanje 300 inostranih, različitih profila i dometa, iz tridesetak zemalja.

 Programski akcenat će i nadalje biti na na promociji IV industrijske revolucije, kao globalnog trenda, kroz digitalizaciju svih proizvodnih procesa. Najviše izlagača očekuje se iz oblasti „Integre“, CNC mašina, obradnih centara, alata i sistema alata, potom iz oblasti industrijske elektronike i mernih uređaja, te termotehnike i elektroenergetike. Zapažena je i povećana „tenzija“ u oblasti materijala i komponenti za industriju, tehnologija i opreme za pripremu i prečišćavanje vode i sistema i komponenti za pakovanje i ambalažu. A sve to podređeno je ultimativnim zahtevima za inovativnošću proizvoda i tehničko-tehnološkim novostima u svim oblastima – od 3D i laserskih tehnologija, električnih letelica i robotike, do obrade plastike, automatizacije proizvodnih procesa, mernih instrumenata, alata…

 Radno vreme Sajma tehnike je od 10:00 – 18:00 časova od 22-24.septembra 2020.god, a 25.septembra od 10:00-17:00. Pojedinačne ulaznice koštaju 400 dinara, grupne 250, a za đake i studente stručnih tehničkih škola 100 dinara. Parking je 150 dinara po satu. Lokacija: Hala 1, 1A, 2, 3, 3A.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.