Međunarodni sajam TEHNIKE je važno sastajalište za proizvodnu tehnologiju celog regiona i mesto koje, pored marketinškog nastupa i prezentacije novih platformi i trendova u proizvodnji, pruža mogućnost uspostavljanja poslovnih dogovora, razmenu iskustava i oživljava nove forme kooperativne saradnje između domaćih i stranih učesnika.
 Težište Sajma tehnike 2018 će biti čitava paleta savremenih rešenja, usluga i proizvoda neophodnih za implementaciju i uvođenje standarda po Industriji 4.0. Alatne mašine, proizvodni sistemi, precizni alati, kompjuterske tehnologije u službi automatizacije procesa, industrijska elektronika, robotika, nove tehnologije i inovacije u industrijskoj proizvodnji, digitalizacija u industriji (digitalna rešenja od softvera do hardvera), podizanje svesti o značaju industrijske bezbednosti i zaštite, afirmacija ekološki čistih tehnologija i promocija inovacionih centara i start-up projekata samo su deo izlagačkog programa ove manifestacije.

 Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu.

 Ovogodišnji broj izlagača je više od 500, od čeka je više od 150 inostranih a dolaze iz 40 zemalja širom sveta.

 Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na ”fabrikama budućnosti” i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

 Radno vreme Sajma tehnike je od 10:00 – 18:00 časova, pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 200, a za đake i studente stručnih tehničkih škola 100 dinara. Parking je 100 dinara po satu. Lokacija: Hala 1, 1a, 2a, 2b, 3, 3a i Otvoreni prostor.

 Majski dani su oduvek rezervisani za lidere i eksperte kojima je Sajam tehnike dodatni motiv za promociju jer prepoznaju mesto na kome ti samo jedan kontakt može promeniti život.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.