ifam_rs_automatika_small.jpg

ifam_rs_automatika_small.jpg

Nakon uspešno organizovanih Sajmova automatike, robotike, mehatronike IFAM i stručnih Sajmova industrijske i profeisonalne elektronike INTRONIKA, na teritoriji Slovenije u Celju, firma ICM International ove godine će po prvi put organizovati ovaj događaj u Srbiji. Sajam će biti organizovan u periodu od 02-04. februara 2011. godine na Novosadskom sajmu u Kongresnom centru.
 
 

 
ifam_rs_sajam_automatike_mehatronike_robotike_automatika.rs.jpg
 
  Na B2B sajmu IFAM & INTRONIKA Srbija 2011 biće predstavljeno 28 izlagača od čega je 15 direktnih izlagača, a od toga 10 iz Srbije, 5 iz inostranstva (Slovenija, Austrija, Turska), i 13 zastupnika preduzeća iz Nemačke, Velike Britanije, Japana.  
 
  Ovaj Sajam je prilika da se na jednom mestu vidi izlagačka ponuda najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača iz ove oblasti, ostvare novi kontakti i proširi poslovna saradnja. U toku održavanja sajma biće organizovan i Poslovni forum na kome će posetioci imati prilike da nešto više čuju o temama kao što su:
  • Povećanje energetske efikasnosti kroz primenu savremenih koncepata nadzora i upravljanja – Prof. Dr. Filip Kulić, FTN
  • Senzorisano stopalo humanoidnog robota – Prof. Dr. Laslo Nađ, FTN
  • Siemens–ov sistem kontrole pokreta i automatizacija rešenja za industriju – Matjaž Mlinšek, Siemens d.o.o.
Na Poslovnom forumu učestvovaće veliki broj predavača iz kompanija SrbijaGas, National Instruments, WIG, Siemens. Predavanja će biti održana od  2-3.februara 2011.godine. Program Poslovnog foruma možete preuzeti sa ovog linka.

Svi posetioci koji se registruju imaju besplatan ulaz.

Za više informacija posetite www.ifam-rs.si  ili pišite na ifam-rs@icm.si.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.