piper home automation z-wave rgb led ir senzor automatika.rsEvo prilike da predstavimo novi sistem kućne automtizacije, za koji se može reći da je kompletan sistem sigurnosti i bezbednosti koji može biti praktično oči i uši Vašeg doma. Piper možete sa lakoćom povezati sa Android i iOS smart telefonima, tabletima i drugim uređajima za kućnu automatizaciju kako bi imali potpunu i sigurnu kontrolu Vaših domova. Piper sadrži veliki broj senzora i dodatnih uređaja koji su sastavljeni u jednu celinu.
 Piper-om možete pratiti osvetljenje u vašem domu, tempraturu, vlažnost vazduha, kao i buku u prostoru gde se nalazi ovaj uređaj. U sebi ima ugrađenu HD kameru preko koje možete posmatrati svoju decu ili ljubimca. Aplikacijom preko Vašeg smart telefina možete napravti listu zadataka tj. pravila koja će se primenjivati u vreme Vašeg odsustva. Na primer, šta uraditi ako se temperatura promeni, šta ukoliko senzor detektuje kretanje ili ako je ostao otvoren prozor.
 ARM procesor podržan Linux-om, Wi-Fi, Z-Wave kontroler, HD kamera sa opsegom od 180o stepeni, senzor temperature i vlažnosti, senzor pokreta, mikrofon i zvučnici, sirena od 105 dB samo su neke od komponenata koje se nalaze u uređaju Piper. Cena osnovnog paket je 239 dolara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.