huawei logo naslovna automatika.rs
huawei logo naslovna automatika.rsHuawei, provajder globalnih informatičkih i komunikacionih tehnoloških rešenja, primenio je Freescale instalacije zasnovane na uređajima. Ova primena nastaje nedugo nakon priznavanja da je Freescale-ov  MSC8156 digitalni signalni procesor (DSP) ključni pokretač za Huawei-ove napredne TD-SCDMA bazne stanice, pre dve godine. Osim toga, Freescale DSP je nedavno odabran za upravljanje budućim Huawei generacijama za potencijalna prenosiva razvijanja.
 

 Freescale Semiconductor-ov MSC8156 DSP je izabrao Huawei na osnovu njegovog potencijala da isporuči visoko-performansni digitalni signal ka više TD-SCDMA baznih stanica. Visoka efikasnost obrade, programabilnost, ugrađeni akceleratori i interfejsi velikih brzina, kao rezultat ovog prilagodljivog rešenja, omogućavaju Huawei-u da uspostavi skalabilne, jeftine, energetski efikasne bazne stanice koje unapređuju TD-SCDMA performanse bežične mreže na više nivoe.
 
msc8156-dsp digital signal processing digitalni procesor automatika.rs Freescale-ov MSC8156 DSP služi da bude operativna platforma za obavljanje fizičkog sloja obrade u TD-SCDMA baznim stanicama na Huawei-u, a dizajnirana je za niz bežičnih širokopojasnih standarda kao TD-SCDMA. SC3850 StarCore tehnologija jezgra-zasnovana na šest DSP jezgara, standardni kompatibilni širokopojasni akceleratori sa visokom produktivnošću, zajedno sa brzim interfejsima, kao što su PCI-Express, Serial RapidIO i Gigabit Ethernet primenljivi na različitim topologijama sistema i visoko-produktivnim zahtevima, uključeni su u sistem.

 Pored toga što ima niz zvaničnih baznih DSP stanica, Freescale pruža RF rešenja za mobilnu infrastrukturnu opremu. Ona predstavlja produženu RF tehnološku saradnju sa Huawei-om. Optimizacijom Freescale QorIQ i PowerQUICC komunikacionih procesora, kompanija je u mogućnosti da bolje usluži bežične infrastrukturne aplikacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.